XZakelijkX

Diverse mogelijkheden voor onze

zakelijke klanten

Ontdek onze Vergaderzaal 💼🏢

Op zoek naar de perfecte locatie voor je volgende vergadering of brainstormsessie? Ontdek dan onze uitstekende vergaderzaal bij Danny’S! Gelegen op een gunstige locatie langs de A2, bieden wij een comfortabele en professionele omgeving voor al jouw zakelijke bijeenkomsten.

Faciliteiten:

  • Wifi: 📶 We begrijpen hoe belangrijk connectiviteit is. Daarom bieden we gratis wifi, zodat je altijd verbonden blijft tijdens je vergadering.

  • Voldoende parkeergelegenheid: 🅿️ Maak je geen zorgen over het vinden van een parkeerplek. Bij Danny’s is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor al onze gasten.

  • Koffie, thee en water inbegrepen: ☕ Verfrissingen zijn essentieel om de productiviteit op peil te houden. Daarom zijn koffie, thee en water inbegrepen bij het huren van onze vergaderzaal.

  • Limburgse vlaai voor een kleine pauze: 🥧 Geniet van een authentieke Limburgse ervaring met onze heerlijke Limburgse vlaai tijdens een korte pauze. Een perfecte traktatie om even op te laden.

  • Optioneel een lunch verkrijgbaar: 🍽️ Maak je vergadering compleet met een smakelijke lunch. We bieden optionele luncharrangementen aan, zodat je niet ver hoeft te zoeken naar een plek om te eten.

Bij Danny’S streven we ernaar om jouw vergadering zo comfortabel en productief mogelijk te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om onze vergaderzaal te reserveren en maak van je bijeenkomst een succes!

Informeer via info@dannys.nl naar de mogelijkheden of kom gerust snel een keer langs!

Maar ook voor een goed feestje bent u bij Danny’S aan het juiste adres. Of het nu gaat om een kleinschalig etentje met uw afdeling, een groot bedrijfsfeest inclusief luxe BBQ óf zelfs een volledig verjaardagsfeest: wij kunnen het voor u verzorgen. In goed overleg is (bijna) alles mogelijk!

78ce1450-6228-4639-8f67-147171e1f259

Broodjes & meer

Bestel of reserveer jouw broodje online!

Danny’S staat voor de beste kwaliteit, voor een eerlijke prijs. Daarin doen wij geen concessies
Scroll to top